Bethesda: The Elder Scrolls Online Diumumkan

Laporan dari Game Informer mengesahkan bahawa The Elder Scrolls Online adalah benar dan akan diumumkan secara rasmi Jun ini.

Siri ini walaupun diterbitkan oleh Bethesda, tetapi ianya dibangunkan oleh Zenimax Online Studios, dan menurut mereka, siri ini akan mempunyai ciri-ciri eksplorasi sama seperti siri-siri The Elder Scrolls sebelum ini, di samping memiliki aspek-aspek yang ada dalam sesebuah MMORPG.

The Elder Scrolls Online diletakkan pada masa yang agak jauh, iaitu satu millenium sebelum siri Skyrim. Menurut pengarah bagi The Elder Scrolls online juga, siri ini telah pun mula dibina sejak beberapa tahun lalu, dan semestinya ianya satu usaha yang berbaloi apabila ia akan diumumkan kelak.

Siri ini masih akan mempunyai pengembaraan solo, penjara-penjara, gua, dan PvP diantara pemain yang memfokuskan pertelingkahan diantara 3 puak dalam peperangan merebut takhta Cyrodiil.

Segala infonya akan dibawa oleh majalah Game Informer isu Jun ini. The Elder Scrolls Online masih belum dimumkan tarikh pelancarannya, tetapi pada masa ini, ianya disahkan untuk PC dan Mac pada 2013 nanti.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s