Crystal Conquest: Permainan video baru dari Square Enix

Pembina bagi siri terkenal Final Fantasy ini, iaitu Square Enix, mengumumkan satu permainan terbaru dari mereka, iaitu Crystal Conquest. Dan anda boleh memainkannya di Yahoo! Games secara percuma.

Ura-ura mengenai Crystal Conquest ini sudah lama ada. Setelah sekian lama, akhirnya Square Enix telah mengumumkan bahawa ianya akan ada untuk Yahoo! Games secara percuma. Anda tidak perlu melakukan sebaran instalasi, hanya memainkannya terus dari pelayar web.

Crystal Conquest adalah permainan ‘side scroller’ seperti Shank, Maple Story dan sebagainya. Ia juga adalah permainan multiplayer yang membolehkan pemain seramai 20 orang dalam satu-satu masa. Pemain juga boleh menjadi hos untuk satu permainan, bermain solo sambil menunggu pemain lain untuk masuk bermain sekali. Lebih ramai pemain, lebih banyak pilihan strategi yang anda boleh gunakan.

Permainan ini akan dilancarkan pada musim panas di Jepun nanti. Bagi mereka yang fasih berbahasa Jepun, anda boleh mencuba peringkat ‘Alpha’ permainan ini di laman rasminya.

esperino.com

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s